Stub- & rodfræsning

- Få hjælp til stub- og rodfræsning i Sønderborg, Als og Gråsten

Stub- & rodfræsning kræver ekspertise

Står træstubbene stadig tilbage, eller skal rødderne fjernes, og har du ikke udstyret til dette? Så er vi mere end klar til at udføre overstående for dig, uden du skal komme galt afsted.

Ukorrekt stubfræsning kan ødelægge din have

Flies fra stubbene kan ikke bruges til f.eks. bede. Stubbene indeholder i modsætning til resten af træet nemlig nogle giftige stoffer, som gør, at intet kan gro efterfølgende når det bliver brugt flies fra stubbene. Det vil være ærgerligt at beplante et område med de pæneste og farverigste blomster, hvor stubbene et blevet brugt som flies, som derfor efter kort tid vil ende med at gå ud p.g.a. de giftige stoffer i stubbene. Stubbene skal derfor transporteres til genbrugspladsen eller bortskaffes, som vi også kan sørge for.

Få et uforpligtende tilbud!

Kontaktoplysninger

Arbejdsopgave

Hvordan vil du gerne kontaktes ?

Besked

Den rette ekspertise med stub- og rodfræsning

Står træstubbene tilbage efter træfældning, eller skal trærødderne fjernes, og mangler du udstyret, så lad Gorrin ApS stå for professionel stubfræsning og rodfræsning i Aabenraa og omegn, Sønderborg og Gråsten samt på Als.

Stubfræsning og rodfræsning kræver ekspertise, og hos Gorrin ApS har vi stor erfaring og viden om korrekt stubfræsning og rodfræsning.

Korrekt udført stub- og rodfræsning

Forkert stubfræsning kan nemlig ødelægge haven, da stubbene i modsætning til resten af træet indeholder giftstoffer, som ikke må bruges til flis, da det ødelægger vækstmulighederne for bl.a. blomster i haven.

Efter stubfræsning og rodfræsning er vi derfor også behjælpelig med bortskaffelse af flis.

Kontakt Gorrin ApS og hør mere om vores professionelle stubfræsning og rodfræsning i Aabenraa og omegn, Sønderborg og Gråsten samt på Als.