Ændringer i haven

- trænger haven til en kærlig hånd, så klarer vi det!

Ændringer i haven

Har du ikke tid eller mangler du energien til at pleje din have, så har vi eksperter som nyder at få grønne fingre, som kan hjælpe dig. Vi tager os af opgaver, som kræver en kærlig hånd, eller blot vedligeholdelse af de eksisterende grønne arealer, såsom græsplænen, køkkenhaven eller terrassen.

Græsplæne areal

Har du et ønske om at udvide dit græsplæne med f.eks. flere beplantede træer, eller større blomsterbede?

Vi kan hjælpe med at anlægge og pleje dine grønne arealer. Efter ønske kan vi både gøre det større eller mindre. Er bedene f.eks. vokset til, eller træerne i haven vokset for høje, kan vi hjælpe med at beskære, eller lægge nyt bed an. Eller vil du have terrassen udvidet eller måske nyanlagt, så tager vi den gamle ned, og kan anlægge ny efter ønske. Vi kommer gerne med idéer til anlæggelsen af haven med et pænt og nydeligt resultat af en terrasse.

Vi hører gerne om dit ønske og drømme til en løsning af en perfekt have, og hjælper gerne med at udføre den. Ring gerne og få et uforpligtet tilbud, så dine drømme kan gå i opfyldelse, så du/I kan få glæde af jeres grønne arealer hurtigst muligt. Dit projekt kommer ikke kun i grønne- men også gode hænder hos

Galleri

Få et uforpligtende tilbud!

Kontaktoplysninger

Arbejdsopgave

Hvordan vil du gerne kontaktes ?

Besked